Heeft u van allerlei technologie in uw datacenter staan waarvan gezegd is dat het baanbrekend is voor de beveiliging tegen Cyber dreigingen?

Onze ervaring leert dat Cybersecurity oplossingen niet ingewikkeld hoeven te zijn om slim en effectief hun werk te kunnen doen. Een juiste balans vinden tussen voorkomen, detecteren, reageren en herstellen biedt de beste garantie dat uw bedrijf of organisatie goed in staat wordt gesteld om te herstellen van een incident.

Wij helpen u verder

De heldere visie en sterke doelmatigheid van Secrutiny ten aanzien van Cybersecurity uitdagingen kent zijn oorsprong vanuit de oprichters. Voor hen stond vast dat te complexe, matig geconfigureerde en in isolatie opererende security software heeft geleid tot veel onnodige misverstanden in de gehele Cybersecurity industrie. Met als resultaat significant hoge kosten voor organisaties en bedrijven die nog steeds niet over de security oplossingen konden beschikken die ze echt nodig hadden, en daarmee dus ook niet de zekerheid hadden goed voorbereid te zijn op Cyber aanvallen.

Een holistische benadering

Voor de oprichters van Secrutiny staat vast dat het succes van Cybersecurity niet alleen beoordeeld kan worden op basis van de mate waarin een bedrijf of organisatie in staat is om te reageren op een Cyber incident. De echte betekenis van Cybersecurity gaat om de totale samenhang van mensen, processen en technologie binnen het Cybersecurity ecosysteem van een organisatie. Jarenlange ervaring met het afhandelen van Cyber incidenten bracht het vermogen om continu te verbeteren op basis van voortschrijdend inzicht. Dit is dan ook het belangrijkste ingrediënt voor een succesvolle Cybersecurity strategie.

Bouwen van partnerships

Ieder klant heeft zo zijn eigen set aan aan eisen. Het is onze taak om u te begeleiden bij het identificeren van risico’s, het bepalen van effectief beleid en het inrichten van de processen. Volgende stap is het ontwerpen van securityoplossingen die goed werken binnen uw omgeving, zonder dat het operationele processen afremt. Vervolgens werken wij met u samen om zekerheden in te bouwen en verbeterplannen door te voeren.

Secrutiny Cyber Security

Waarom Secruitiny?

Secrutiny zorgt voor een herdefiniëring van visie in de Cybersecurity sector, gefocust op doelgerichtheid. Voor de oprichters van Secrutiny was het duidelijk dat complexe, verkeerd geconfigureerde en niet met elkaar integrerende Security oplossingen toegepast waren, wat leidde tot onduidelijkheid, meer cyber aanvallen en uiteindelijk hogere kosten voor organisaties. Voor een betere security en gemoedsrust verdient u:

  • Een praktische aanpak om het maximale uit uw huidige investeringen te halen
  • Zekerheid over de correcte werking van uw bestaande Security Controls
  • Een op uw industrie of sector toegepaste GAP-Analyse om een vergelijking te kunnen maken tussen het huidige niveau van uw Cybersecurity volwassenheid en gewenste niveau wat afgemeten is op uw daadwerkelijke bedrijfsrisico’s
  • Een Cybersecurity investeringsplan wat gedreven wordt door geïdentificeerde risico’s op basis van tastbaar bewijs

Feel free to follow the Secrutiny Team on LinkedIn